HomeDesignsConceptsContact
01-09-2008

Start Sensamove

Sensamove is als spinoff van Momentum Interaction en Q-tec opgericht om de eigen ontwikkelde balansapparatuur te vermarkten.

03-07-2008

UIP certificaat

Momentum Interaction heeft het UIP-traject (Utrecht Innovatie Partner) succesvol doorlopen en heeft hiermee een certificaat behaald voor het businessplan.

15-06-2008

Game-event

Tijdens het game-event van de Amersfoortse familiedagen was ook Wobble vertegenwoordigd. Tijdens het 5uur durende evenement is er continu gespeeld met de speciaal voor dit evenement gemaakte "GameWobble".

DESIGNS

Momenteel is Momentum Interaction bezig met het realiseren van een aantal designs voor externe partijen. Deze designs zijn hieronder te vinden.

HPS

Het bedrijf Kondelier Solutions is een ict bedrijf dat zich richt op paardenfokkerijen en stalhouderijen. Kondelier heeft Momentum Interaction ingeschakeld om een HPS te schrijven. HPS staat voor "Horse Presentation System" en bestaat uit een webpagina waarop bezoekers een presentatiedocument kunnen maken voor hun paard. Hierbij kan de gebruiker enkele foto's uploaden in de database en hierbij een omschrijving geven van het paard. Deze pagina kan dan achteraf opgeslagen worden als pdf document en kan helpen het paard te promoten en/of te verkopen.>> www.kondelier.nl

Sustact

Momentum Interaction helpt mee met de ontwikkeling van een nieuw product op het gebied van "virtual reality fitness". Dit product heeft als doelstelling het veraangenamen van conditietrainingen die thuis gedaan worden. VRfitness maakt het mogelijk om te trainen met videobeelden van unieke locaties in combinatie met realtime data. Kijk voor meer informatie op >> http://www.sustact.com/vrfitness.html

Sensamove

Onder de naam Sensamove brengen wij een vijftal producten op de markt. >> www.sensamove.com